14:32

MANGO FALL 2013

A családanya és szupermodell stílusa rettentően egyedi. Nem a tömegárut ölti magára, sokkal inkább egy olyan sajátos lezserség lengi körül, amit nagyon kevés embernél lehet megfigyelni. A legvarázslatosabb számomra, amikor az igényesség a lazasággal egyenlítődik ki, és olyan párost alkot, amire ránézek, és nincs mit hozzáfűznöm, mert kifogástalan, kívánja a szemem, látja a szemem, nemes egyszerűséggel nyugtázza a szemem. Pozitívum, hogy az arca minden hétköznapias megjelnésénél naturális, nincs olyan érzésem hogy bármi túl sok lenne, kiegyensúlyozottság érzetét kelti a kinézete, az összemegjelenése. Különlegesnek tartom, hogy nem feltétlenül az aktuális divatnak megfelelő alapdarabokat viseli a hétköznapokon, mégis olyan kombinációt hoz létre, ami megkérdőjelezi bennem, hogy más miért nem viseli így...? Ez a trend, a divatdiktálás.
Miranda nem szerződik le minden második magazin mellé, a Mango az, aminek igazán hiteles arca. Úgy értem, a Mango divatanyagában viselt képeken és az utcai viseletében megtalálható valami közös, ezért eredetiséget sugallnak a divatanyag oldalai. Szerintem ez egy nagyon fontos momentum, hogy az olvasó ne széthúzó ellentéteket lásson, annál inkább érdekes valóságot. Csodálatos alakja van Mirandának, és ezt nagyon ügyesen hangsúlyozzák az általa viselt ruhákkal is.
A Geraldine Saglio által összekombinált szettek főelemei a farmer, virágminta, kockás minták, az egészben pedig grunge-os stílus keveredik a nőiességgel. A fotókat Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin készítette.
Üdv,
Adél

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts