19:53

Blake Lively baby bumm

Szerény véleményem szerint nem lehet elmenni Blake Lively mellett szó nélkül. A divatmagazinok és azok webes változatai sem hagyják szó nélkül terhességét, és az ehhez kapcsolódó öltözködését. Nem tudom, hogy nagyobb pocakkal miért érdekesebb egy nő, mindenesetre a bája valóban elragadó. Ezt nevezem vizuális kielégültségnek; amikor valamire rápillantok, és harmóniát sugároz, egyszerűen kellemes ránézni, úgy érzem, minden a helyén van.
Megfog a nőben, hogy természetes az arca, mosolyának köszönhetően pozitív a kisugárzása, már csak képeken is. Sosincs túlöltözve, esztétikus darabokat visel. Haja és sminkje mindig elegendő, nagy eseményeken vagy vörös szőnyeges szereplésekkor sem kap extravagáns, új arcot. Különleges arca van, talán ennek köszönheti előbbi kivitelezését.
Blake Lively olyan ruhákat viselt és visel a terhességét övező időszakokban, amik sikkesek, egyediek és egyben mégis funkcionálisak állapotát illetően. Magaménak érzem a stílusát, mert én is szeretek nőies és rendkívüli vagy szokatlan darabokat viselni úgy, hogy meglegyen a komfortérzetem.

Üdv,
Adél

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts