22:37

Incredible homemade heaven slice (chocolate&strawberry)

Van az a hamisíthatatlan érzés, és azok a hamisíthatatlan otthoni ízek... a praktikák, amiket csak az anyukád tud, és akármilyen furcsán hangzik az elkészítés és a hozzávalók, a legfinomabb étel keveredik ki belőle. Van, amikor úgy érzem, hogy az anyukám varázsol, és el nem tudom képzelni, hogy honnan jönnek a trükkjei, amiket ő már rutinként kezel, használ.
Nálunk sokszor van olyan sütemény, ami borzalmasan néz ki, de annál finomabb. Újdonsült vendégeknél mindig mondjuk, hogy finomabb, mint amilyen csúnya, nem kell félni. Ilyenkor persze ha már valaki felbátorodik, nincs visszaút.
A recept igen egyszerű, bár én nem próbálkoztam vele, és nem is szándékozok, ezek olyan ízek, amiket kár lenne elrontani sutba dőlt próbálkozásokkal. Mindössze egy piskótából, csokipudingból átdolgozott csokikrémből áll, tejszínhabbal a tetején, amit nyáron eper koronáz meg. Nincs is finomabb a friss, mézédes házi epernél. Tökéletes arányokkal elérhető az az íz, amit én most mondatokban nem tudok átadni, legfeljebb képek formájában óhajtom érzékeltetni.(A képek saját készítésűek)

Üdv,
Adél

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts