19:04

Long balck lace dress

Sziasztok!
Már idejét sem tudom, és nem is merem megnézni, hogy mióta nem volt bejegyzés, viszont ahogy időm és kreativitásom engedi, posztolok! Igen, az idő... Rengeteg próbát igényelt életem egyik mérföldköve, a szalagavatóm. Hogy hogyan is kapcsolódik ez ide? Úgy, hogy nagyjából egy hete került megrendezésre az iskolámban, és nem csak elméletben mondhatom azt, hogy életem egyik megállójához értem, hanem gyakorlatban is tapasztalom. Sok-sok kép készült rólam és a barátaimról azon az estén. Szembesülnöm kellett azzal, hogy ahogy agyban növök, úgy az arcom is megnyúlik hajdani kerekdedségéből, elkezdődik a felnőtté válás.
A szalagavató bált mindenki rettentően várta, hetek óta csak arról beszéltünk a lányokkal, hogy kinek milyen fülbevalója lesz a ruhájához, kiengedett vagy feltűzött haja lesz-e, vagy hogy géllakkot csináltat, netán teljesen nude színben fog-e pompázni a körme.
Bizony nehéz kérdés az is, hogy egyáltalán megtaláljuk a ruhát, az alapot, amihez aztán igazítani lehet a kiegészítőket. Körülbelül az összes alkalmi ruhaszalont végigjártam, természetesen eredménytelenül... Már ott tartottunk, hogy ruhát fogunk varratni. Mondtam, hogy azért tegyünk még egy kört az átlagos ruhaboltokban, pl. H&M, Promod. Végül az Orsayben találtam rá egy hosszú, fekete csipkeruhára. Pozitív volt, hogy az egész családnak tetszett, azt mondták ez én vagyok. Személy szerint úgy gondolom, letisztult elegancia. Nem kell hozzá túl hangsúlyos kiegészítő. Hogy megmutathassam nektek, készítettünk róla egy fotósorozatot, ahol az egyetlen kellékként az új Alverde mélybordó rúzsom került előtérbe.


Üdv,
Adél

You Might Also Like

4 megjegyzés

 1. Szia:) Gyönyörű ez a ruha, nagyon jól áll! A rúzs számát megtudnád mondani? Ilyet kutatok már hónapok óta, sikertelenül:/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! A rúzs a 61-es számú :)

   Törlés
 2. Beautiful hair :)

  BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  VálaszTörlés

Popular Posts