11:17

Ismét egy haul posztot készítek, ezennel sminktermékek fognak benne szerepelni, mindegyiket napi szinten használom. A sminkelés számomra egy olyan rutin, amit profin szeretnék véghez vinni, mégis egy természetes végeredményt kapni.

Szerintem elég nagyot mondok, ha azzal hozakodom elő, hogy a régi ecsetkészletemet lecseréltem ezekre a metál színű gyönyörűségekre. Úgy néznek ki, mint a Real Techniques ecsetei, de ezek dupeok, azaz másolatok. Kifejezetten tetszett, hogy a tizenkét darab ecset között a kicsitől a nagyobb méretig találhatók darabok, és ugyanúgy funkciójukat tekintve sem egyhangú az elosztás, mindegyiknek egy külön funkciót tudok tulajdonítani. Így van, ami a legkézenfekvőbb pirosításra, míg másik púderezésre, s megint másik kontúrozásra. Vannak szemre való ecsetek, valamint arcra valók. Szintetikus szőrűek, nagyon nagyon puhák. A képeken is láthatjátok, hogy már használtam őket.
A szemhéjpúder paletta is gyönyörű. A színek élénkek, pigmentáltak. Mielőtt megrendeltem őket, megbizonyosodtam erről videókban is, amik tényleg nem hazudtak. A száznyolcvanhárom (!!!) szín magáért beszél... Ugyanakkor sajnos az utazás megviselt öt színt. Különösen tetszik, hogy ez nem jelent gondot, hiszen egy színhez több árnyalat tartozik, ezért világosítani tudunk például egy eleve világosabb színnel. Mindkét termékhez a linket lent találjátok a képek alatt!
Link: http://www.sammydress.com/product2946694.html?lkid=359923


Link: http://www.sammydress.com/product1952519.html?lkid=359923


Üdv,
Adél

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts