Romwe wishlist

22:07

Mindig úgy gondolom, hogy majd a tavaly trendinek gondolt ruhadarabok idén is ugyanolyan hévvel ragadnak el, ugyanolyan magabiztosnak érzem magam bennük, mint egy éve.
Sajnos ez nem így van, ezért mindig újabb ruhadarabok kerülnek a gardróbomba. Ilyenkor azzal szembesülök, hogy a túl sok ruha között nem tudok eligazodni. Ezzel a gondolattal együtt kezdődik el a gardróbfrissítés. Egyre többször kalandozok el számomra elérhető boltoknak is az online felületén. Egyszerűség... és lustaság egyben. Valljuk be, így sokkal könnyebb megnézni, hogy érdemes-e bemenni, van-e készleten a kinézett darab, stb.
Mindenesetre összeállítottam két kollázst, amik szerintem teljes mértékben tükrözik az idei trendeket. Két szálon vonultatom fel ezeket, elsőként egy lányosabb-nőiesebb, elegánsabb szettet állítottam össze. Már csak a színei miatt is erősíti a feminim jelleget. Piszkos rózsaszín és arany uralja a terepet. Szerintem iszonyat aranyosak a részletek, a szempillás táska elrabolta a szivemet.
Most úgy érzem, hogy az első kreálmány áll hozzám közelebb, de a másodikból is tudok kiszakítani olyan részleteket, amik garantáltan én vagyok. Érdekes lehet, hogy én állítottam össze a kollázst, mégsem idomul hozzám maximálisan? Szeretem mostanában feszegetni a határaimat, lehet, hogy valami nagyon tetszik valaki máson, én viszont magamon nem tudom elképzelni. Egyértelműen ez egy bohémabb szett. Melyik a jobb?
Minden ruha és kiegészítő a Romwe oldaláról való, úgyhogy egyesével belinkeltem a darabokat!

Szoknya: https://goo.gl/Ex1bF4
Felső: https://goo.gl/6ulMSz
Cipő: https://goo.gl/2R5Tkj
Táska: https://goo.gl/UJfvb0
Lánc: https://goo.gl/pgqrmi
Fülbevaló: https://goo.gl/kzESsr


Kezeslábas: https://goo.gl/xHp30C
Póló: https://goo.gl/6geIPj
Kitűzők: https://goo.gl/h2iWEI
Cipő: https://goo.gl/4cM4cJ
Gyűrűszett: https://goo.gl/UWOZqi
Hátizsák: https://goo.gl/8McKx1

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts