0:00

Hair in braid

Újra összeálltunk Ráhellel. Sokat inspirálódok magazinokból, ahol figyelem a színhatásokat, fényvetüléseket, és az összbenyomás után kezdem csak el analizálni a képeket. Mikor fotózni megyünk, ezeket az apróságokat próbálom meg összegyűjteni és hasznosítani, átruházni és átformázni az én alkatomra - és persze a lehetőség adta helyszínekre. Mindig van valami a fejemben, mindig érzek valamit, és mindig megelevenedik valami az elkészült képen. Persze utósimításokkal van lehetőség az ideához közelebb férkőzni, a tökéletes kiindulási pontnál sosincs jobb.
Nem tudom elégszer mondani, hogy az összhangnál nincs kellemesebb, mikor megértjük egymást, és saját belső korlátaink nélkül át tudjuk adni egymásnak elképzeléseinket, feszengésmentesen árkon-bokron átverekedni magunkat a jó cél érdekében. Talán az vezérel mindkettőnket, hogy adunk és kapunk is.
Nagyon szép idő volt ma, sétáltunk, majd a közeli tó körüli búzatáblánál megállapodtunk a naplementében. Egy könnyed nyári ruhánál, ami ha kell, fátyolként repül a szélben, mi sem lenne érzékletesebb az évszakhoz kapcsolódó és a szívemben élő szabadságvágyra.
(A képeket Szabó Ráhel készítette)

Üdv,
Adél

You Might Also Like

6 megjegyzés

Popular Posts