18:15

RETROSPECTIVITY

Rám nem jellemző módon túladtam a minimalistán, és halmoztam. Szó sincs kifinomultságról vagy egyszerű elgondolásról; napszemüveg, szegecses nyaklánc és baseballos pulcsi egyvelege. Nagyon retro érzéseket kelt bennem a színek, formák és stílusok komplexuma, olyanok szerintem, mintha régi polaroidképek lennének.(A fotókat Szabó Ráhel készítette)

Üdv,
Adél

You Might Also Like

2 megjegyzés

 1. szia:) most akadtam rá a blogodra és meg kell mondjam, rokon lélekre találtam benned :) Én is blogolok, bár csak pár hónapja de csak egy alap kamerával fotózunk. Ehez kapcsolódna a két kérdésem:
  Milyen fényképezőt és objektívet használsz? Valamint milyen programmal szerkeszted a képeid? Nagyon tetszik ez a retrós, polaroidos stílus! :)

  puszi: Adél

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Ahogy rámentem a blogodra, én is rokonlélekre találtam benned! Gyönyörű neved van, hehe :DD
   Azok a képek, amiket én fotózok (tehát ételfotók, és amin nem én vagyok rajta) egy Canon Powershot SX40-es kompakt géppel készülnek. Viszont azok a posztok alá, amik alá az van írva hogy Szabó Ráhel fotózta, Nikon D40-es géppel és 18-55mm 3.5-5.6 fényeresztéses és nikon 55-200mm 4-5.6 fényeresztéses obikkal készülnek. Photoshoppal utómunkázok.

   Puszi :)

   Törlés

Popular Posts