11:39

Being elegant wearing jeans

Hosszú idő után egy végtelenül egyszerű outfit bejegyzésen van a sor, ugyanis a fehér blúz-fekete cipellő kombó mostanában elég gyakori szereplői voltak a hétköznapjaimnak a ballagásból és vizsgákból kifolyólag. Valószínű, ez ihletett legutóbb is, egyszerűen nem tudtam elszakadni tőlük, haha. A változatosságot ebben a szettben számomra a farmer képviseli. A város szívében fotóztunk, azon belül egy nagyon nyugodt kis udvarban, úgyhogy a képek nemes egyszerűségükben beszélhetnek az elegáns vonalat képviselve.
Érdekesség még, hogy a számon egy Ebay-es szerzemény (ide kattintva megtaláljátok a linket hozzá) van, egy matt rúzs, amit nagyon imádok tartóssága miatt. Ez a 02-es árnyalat, egy nagyon élénk rózsaszín szín.
Fotóznunk gyorsan kellett, ugyanis a nap hét ágra sütött, ennek ellenére esett az eső, úgyhogy alig vártuk, míg eláll. Elég szokatlan jelenség volt, de kihasználtuk azt a kis időintervallumot, amíg nem csöpögött.
Ó, és nem mehetek el szó nélkül az új cipőm mellett, ami számomra a megtestesült tökély minden túlzás nélkül. Ez az tipikus vörös szőnyeges darab aminek minden nő gardróbjában helye van. Az a képessége, ahogy valódi nőt formáz belőlem külsőleg és érzetre is, nagyon felemelő, hiszen magabiztossággal és büszkeséggel tölt el.
Üdv,
Adél

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts