11:15

Blonde indian in the field

Indiánlánynak lenni kihívás, viszont csupa természetességet kíván. A réztónusú bőr ugyan hiányzik a hollófeketéhez hasonlító hajjal, így ez a sorozat egy újragondolt kreáció fehér bőrrel és szőke hajjal. A fejpántot én készítettem gyöngyszövéssel. Nem volt egy perc, de az eredmény megéri a fáradságot, és számtalan módon elkészíthető, így számtalan módon egyénre szabható vagy felhasználható ez a technika. Imádom, ahogy Ráhel fotóz, rengeteg különböző meglátásunk van, de egyszerűen érezzük azt is, amit a másik akar, és ez annyira lényeges! Nagyon szeretek szerepekbe bújni, a valóéletben nem mindig sikerül, ami talán nem is olyan nagy gond, mert a legfontosabb, hogy mindig önmagunkat adjuk, őszinték legyünk. Amikor senki nem lát minket, akkor viszont rá kell jönnünk, hogy sokkal több van bennünk, mint amennyit a külvilágnak mutatunk, több, mint amennyit a megfeleléskényszer megenged. Engedd szabadjára, legalább csak egy-egy alkalomadtán.
Ezentúl elkezdek angolul is blogolni. Biztos hogy lesznek kisebb-nagyobb hibáim, azok miatt elnézést kérek, még csiszolgatom a nyelvtudásom.
-
It’s a big challenge to be an indian girl, if you have blonde hair and shiney white skin, so we can call this photoshoot a rethought shoot. I made a headband with a beadweaving techique. It didn’t take only a minute, but it was worth it! I’m in love with our harmony with Ráhel, who is my photographer. We can understand ourselves, we know what the other wants, and we try to help the others work from the two sides of the camera.  I like to be a kind of actress in front of the camera, it’s so much fun! I love to share with my opinions about the world with you. So in the real life, you’ve to be honest with the others, and especially with yourself!
I need to say previously sorry because of my english skills, I still learn it, so please correct me if I'm wrong.(A képeket Szabó Ráhel készítette) 


Üdv,
Adél

You Might Also Like

4 megjegyzés

Popular Posts