11:46

COMFY SHORT HAIR

Levágattam a hajam pár hete, de csak most jutottam el odáig, hogy közzétegyem a végeredményt és a véleményemet. Az inspirációforrásom Sarah Mikaela, a Framboisefashion bloggere volt, akinek ez a fazon elmondhatatlanul jól áll, igazán tudja viselni, gyönyörű arca van, és eszméletlen egyedi stílusa.
Lett a csípőm felső részéig érő hajamból váll alá érő hajam. Nagyon kényelmes, újdonság-szokatlanság, valami más! Először nem tudtam, hogy magaménak fogom-e érezni a rövidebb hajamat, hogy illeni fog-e az arcformámhoz és egyáltalán magamhoz, nem lesz-e túl komoly az összhatás, ami esetleg egy harmincas éveiben járó nőnek ugyan lehet hogy jól állna. Izgultam a fodrászszékben, először csak ismerkedni akartam a rövidebb fazonnal, de merész voltam, és egyből ezt a hosszúságot választottam a fodrász kérdésére válaszolva. Először elkerekedett a szemem, hogy komolyan ennyit levágott...? De egyszerűen imádom a hajam, mert könnyebb a kezelhetősége, ebből adódóan könnyebben tudok csapongani elválasztások milyensége között, stb. Szeretem kicsit kócosan, enyhén beletúrva, nyílegyenesen is, de a legnagyobb kedvencem a besütött hullámos/göndör.

I have a new hairstyle some weeks ago, so I'm a bit late with this post. My inspiration was Sarah Mikaela from Framboisefashion, who is absolutely stylish with her shoulder-length hair. She has beautiful smile on her beautiful face, and the most individual style I've ever seen.
I really like my new hairstyle, it's really comfortable. First I was afraid, while I was sitting at the hairdresser's, I wanted a kind of starter-short hair, but now I'm not wearing that I think - but I'm happy, it was a great choice to be brave! I love to find out new hairdoes, for example to wear my hair like 'I'm busy, I'm late', so a bit shocky disheveled. However my favourites are the waves, but my hair is straight naturally.


(A képek saját készítésűek)


Üdv,
Adél

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts