22:22

Roses all around my tee

Talán már mindannyian tudjuk, hogy a felvarrók az idei év nagy slágerei, szinte bármilyen formában. Legyen az nadrágon, felsőn, kabáton vagy sapkán, mindenhol megállják a helyüket. Nemrég írtam is erről a témáról egy cikket, amiben realizáltam, hogy igen, ez egy olyan dolog, ami már pólóanyagra is ugyanúgy rányomható, mint egy vastagabb farmerra.
Ha nem jött volna a mai Shein csomagomban egy ilyen gyönyörűséges rózsa mintás póló, valószínűleg már rég levettem volna például a Stradivarius polcairól, vagy valamelyik másik inditex üzlet szatyrában bandukolna haza velem. Ugye szerintetek is magában hordozza az idei trendet? Én az ilyen ruhákért élek. Amik egyszerűek, ámde nagyszerűek.
Gyönyörű szép helyen élek, ezért választottam a képeken látható csodás panorámát. Egyébként sokat vacilláltam, hogy milyen kiegészítőket passzintsak a pólóhoz, merthogy az volt természetesen a kiindulópont. Ehhez a szereléshez magassarkút is nagyon szívesen felvettem volna, de ugyanilyen hévvel nyúltam a Converse dorkómért is, mikor eszembe jutott, hogy bizony ott a kavicsokon-köveken taposva jobban fog jönni. Napsütés - boldogság. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer a hétköznapi értelembe vett jó időt fogom várni, mint egy esős, melankólikus - számomra kedvelt jellegű - napot.

Rózsás póló:  http://bit.ly/2o1D9Y9You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts