Little Red Dress

11:37



A Francia riviérára látogatással szigorúan egybe kell kötni Monte Carlot. Megnéztük a Casinot, a páratlan kilátást, és mindezt úgy, hogy a Forma 1-es pályát jártuk körbe. Körbekalauzollak benneteket néhány helyszínen a képekkel. Ismét csak azt mondatom, hogy olyan táj terült a szemem elé, ami szavakkal leírhatatlan. Így a luxus, ami kimerül a legújabb Lamborghinik és Ferrarik látványában, a parkokban, a boltokban, az épületekben. Rendkívüli érzés ilyen helyre csöppenni. Azonban egy perc alatt meg lehet szokni. Hálás vagyok, hogy ilyen különleges helyekre jutottam el a nyáron.
Persze egy monacói látogatásnak meg kell adni a módját. Első sorban egy hosszú sétára kell számítani. A nyaralás előtt vettem meg az első Birkenstock papucsomat. Pont azért, mert tudtam, a papírtalpú szandáljaim alkalmatlanok lesznek a "túrákra". Mondanom sem kell, nem jött rosszul a hihetetlen kényelem. Megemlítendő még, hogy kint rengetegen járnak Birkenstockban. Azonnal sikkesnek érzem magam benne, annyira laza, és annyira öltöztet. Valaki számára otrombának hat. Hát, megoszlanak a vélemények.
A kis piros ruhám és a krokodilbőrszerű táskám a Mangoból van, de mégiscsak a hajpánt vagy kendő a különlegesség. Legalábbis számomra, hiszen szinte sose viselek ilyet. Rendkívül kényelmes viselet fonathoz, imádom!







You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts