Color blocks

20:39

Szokatlanul színes képek fognak következni. Nos, igen, rájöttem, hogy túl szürkén öltözködöm akaratomon kívül. Ez természetesen egyenesen arányos az idő lehűlésével. Annyira hihetetlen, hogy nemsokára vége a novembernek, ami a kedvenc hónapom! Hiszen a múlthéten volt a szülinapom, csodásan alakult, rengeteget ettem, sok szép dolgot kaptam a szeretteimtől, barátaimtól.
Most nem akadt probléma abból, hogy miként fotózzunk, mert nem kint gondoltam felvenni a darabokat. Igen, még a sapkát is össze tudtam kombinálni egy rövidujjú pólóval. Persze elég meleg, mert kötött. Beújítottam pont egy szürke, puffancs, hosszú télikabáttal, és ahhoz választottam ezt a mustár színű beaniet. Nekem nagyon tetszik, és határozottan jól mutatnak együtt. Üde színfolt.
A póló instant szerelem... szinte kiabált utánam a webshopon. Nem haboztam, mint látható, már nálam van, vagyis rajtam. Annyira tetszenek a színei, a formák, a nyomat...! Rövidebb fazonú, úgyhogy ha fontoljátok a megrendelését, akkor egy magasderekú nacival ajánlom, mert úgy fantasztikusan mutat! Amúgy meg igen, rövidujjú. Elegem van az uncsi pulóverekből. Abból valahogy mindig szürkét választok. Komolyan mondom, nem tudom, miért. Hehe.
Aztán még van két ékszer a tarsolyomban. Az első az egy nyaklánc, ami több láncból és medálból tevődik össze. Már nagyon régóta szerettem volna ilyesmit, valami letisztult formában. Hát, most megtaláltam. Bármilyen egyszerű szettet is feldob. Így van ez a fülbevalóval is. Tudom, a felsővel együtt nagybetűs Művészeti Kar. Tudom, tudom... de annyira csodás! Szinte körberajongom a fülbevalómat. Sosem láttam még ezelőtt ilyet, a zaful.com-ról rendeltem egyébként minden említett darabot. Valamiért amióta egyetemre járok, sokkal fogékonyabb vagyok olyan művészeti ágakra is, amik mellett elmentem azelőtt.

Felső: https://www.zaful.com/cotton-figure-graphic-t-shirt-p_286523.html?lkid=11628645

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts