Merry Christmas!

14:32

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Ez már a harmadik nap, azaz 26-a van. A karácsonyfaégők még mindig ugyanolyan szépen mosódnak el apró fénylő pontokká, mint 24-én. Egyszóval számomra a karácsony varázsa még nem múlt el, ezért merészelem posztolni most ezeket a képeket. Szerintem még vagy 3 napig az ünnep szellemében fogok tenni-venni, sőt, szilveszterig biztosan!
Elég rohanós napokon vagyunk túl a családdal, természetesen a nagyszüleim meglátogatása sem maradt el. Mézeskalácsok a lakás minden szegletében, karácsonyi díszek az ablakban. Ahh, imádom ezt a részét az évnek! Megnéztem a Grincset, és bele-belelestem más karácsonyi filmekbe is. Innentől a napom a tanulásról fog szólni valószínűleg, de legalább jó atmoszféra vesz körül itthon.
Egy kicsit pedig az alább látható szettemről: nincs kifejezetten karácsonyi ruhám. Mindig csak egyszerűen valami csinosat halászok elő a szekrény mélyéről, vagy csak simán egy mutatósabb kiegészítővel dobom fel. Mint jelen esetben ezzel a köves fülbevalóval. Természetesen nekünk is van karácsonyfánk. A háttérben lévő random fenyődísz egy rögtönzés eredménye. Nos, akkor miért nem az illatozó valódi fenyőnkkel fotózkodtam? Azt nem tudtam átcipelni az én szobámba, a nappaliban pedig túl melegek a fények. Haha, whitegirlproblems. Azért az otthon melegét és kényelmét szerintem eléggé kihangsúlyoztam az UGG csizmámmal. A vörös rúzst nem tudtam kihagyni, karácsonykor kötelező! A jelszó a komfortos elegancia.You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts